Hvad er hypnose?

 

Kort fortalt er hypnose en ændret bevidsthedstilstand, hvor underbevidstheden er særlig modtagelig, og hvor der på den måde gives adgang til personlige ressourcer, der ikke nødvendigvis er tilgængelige via det bevidste sind.

 

Hypnose er en trancetilstand, og selv om du ikke umiddelbart tænker over det, har du sikkert allerede prøvet en eller anden form for trance; læst en spændende bog, været opslugt af en film eller lignende. Det betyder samtidig, at du i virkeligheden sagtens kan hypnotiseres – og dermed få glæde af de ressourcer og egenskaber du kan tilegne dig på den måde. Det skal dog pointeres, at du ikke kan hypnotiseres mod din vilje.

Din underbevidsthed gør alt hvad det kan for at beskytte dig, og du vil derfor ikke kunne hypnotiseres hvis du ikke ønsker det.

Hypnose er en afslappende og sikker måde at kontakte de ubevidste ressourcer på, så man bl.a. kan frigøres fra angst, nervøsitet og stress, slippe uønskede vaner og opnå bedre selvværd. Derudover kan hypnose bruges til nemmere at nå mål ved at ændre uhensigtsmæssige følelser eller at overkomme præstationsangst.

Du kan eventuelt læse mere om hypnose på den frie encyklopædi wikipedia - enten Dansk eller Engelsk

 

 

  www.version-2.dk

... dig selv i en bedre udgave...

 

   Version-2  Hypnose & terapi  - Klinik: Roskildevej 46, Frederiksberg -  Telefon  29 45 47 43 - e-mail: version-2@version-2.dk

Vælg nedenfor:

 

Gå til forsiden

 

Hvad er NLP?