Hvad kan jeg gøre for dig . . . . . ?

 

Ved hjælp af værktøjer og teknikker der kombinerer hypnose og NLP kan jeg hjælpe dig på en række områder, hvor du ønsker at blive en bedre og mere ressourcefyldt udgave af dig selv.

 

Eksempler på hvor jeg blandt andet kan hjælpe:

 

Fobier og angst: 

Klaustrofobi, flyveskræk,  angst for dyr ( edderkopper, hunde o.s.v. ), hospitalsskræk, 'brofobi', højdeskræk, vandskræk, sceneskræk.

 

Dårlige vaner og andet:

Rygning, neglebidning, hidsighed, overspisning, spiseforstyrrelser, ønske om vægttab m.v.

 

Manglende personlige ressourcer:

Præstationsangst, eksamensangst,  manglende selvtillid, jobskifte/jobsamtale, på date for første gang. . . .

 

Uafklarede personlige forhold:

Uhensigtsmæssige relationer til andre, savn, sorg, tilgivelse, selvtilgivelse.

 

Hypnose med børn:

Manglende selvtillid, indlæringsvanskeligheder, koncentrationsbesvær, sengevædning, problemer i skolen, fobi'er, hidsighed - læs mere på Hypnose med børn.

 

Muligheder:

Generelt er hypnose en effektiv måde at skabe forandringer på; hvad enten der er tale om et problem hvor man bare lige har brug for "et lille skub" eller mere fundamentale problematik-ker der måske længe har drænet én for energi, kan hypnose virkelig gøre en stor positiv forskel.

 

Hvis du allerede HAR opnået hvad du gerne vil, kan hypnose også bruges som ’mental wellness’ hvor du oplever den ro – og muligheden for at sætte tiden i stå - der indimellem kan mangle i en travl hverdag.  

 

Mulighederne er mange, og hvis du er tvivl om jeg kan hjælpe netop dig så send mig en e-mail på version-2@version-2.dk hvor du beskriver dit problem - så vender jeg tilbage til dig.

 

 

 

 

  www.version-2.dk

... dig selv i en bedre udgave...

 

  Version-2  Hypnose & terapi  - Klinik: Roskildevej 46, Frederiksberg -  Telefon  29 45 47 43 - e-mail: version-2@version-2.dk

Vælg nedenfor:

 

Gå til forsiden

 

Priser og tidsbestilling